Nothing Serious

P. G. Wodehouse

Editura: Everyman
Contains further stories of members of the Drones Club and several adventures related by the Oldest Member of the golf club. This title contains stories including: "The Shadow Passes", "Bramley is so Bracing", "Up From the Depths", "Feet of Clay", "Excelsior", "Rodney Has a Relapse", "Tangled Hearts", and, "Birth of a Salesman".
  • Limba : Engleza
  • Data Publicarii : 01 May 2008
  • Format : Hardback
  • Numar pagini : 256
  • ISBN : 9781841591575
69.99 Lei
Disponibilitate : La comanda

Stocul este limitat la furnizorii nostri. Disponibilitatea si termenul de livrare va vor fi comunicate telefonic in maxim 48 de ore. Puteti anula comanda in cazul in care informatiile furnizate nu va sunt convenabile.